Copii ca sportivii – Donație de Crăciun!

În pragul sărbătorilor de iarnă, împreună cu Liga de Baschet și Școala Româno-Britanică, am pus la cale proiectul Copii ca sportivii. În cadrul acestui proiect, Liceul Teoretic Mihai Viteazul Băilești, a fost prima școală care a primit 100 de volume Ca sportivii! Inițiativa are ca scop oferirea cărții ca unealtă ajutătoare pentru antrenamentul mental al celor mici! Evenimentul a avut loc duminică (19 dec) și s-a desfășurat cu ajutorul copiilor veseli, îndrumați de părinți și profesoare.

După ce am discutat cu cei mici despre sport și despre importanța pe care o are activitatea școlară, împreună cu disciplina personală – puștii au plecat acasă ținând fiecare în mână o carte Ca Sportivii, semnată de autor!

Cuvintele scrise de doamna profesoară Gabriela Popescu, pot descrie perfect cadrul evenimentului:

„Mi-am aruncat ochii prin cartea lui Sebastian Ionescu, un tânăr baschetbalist, care într-o zi de duminică de decembrie, a dorit să împărtășească emoțiile unui puști cu emoții, de 10 ani, Patric, cu noi, clasele I și a II-a de la Liceul Teoretic Mihai Viteazul Băilești, dar și cu doamnele învățătoare Gilda Bobolocu și Gabriela Popescu.

Mi-a atras atenția un paragraf:” Bravo, Patric! Prinzi repede ce vreau să spun, îmi place asta! Dar ține minte: „cel mai important este să îți dai seama de momentele în care trebuie să vezi imaginea de ansamblu. Dacă îți dai seama exact în momentul critic, poți să îți alegi consecințele mai ușor!”
Pentru cei mici a fost o ocazie de arunca la coșul de baschet, dar și de a trece peste emoții, Ca sportivii. Mulțumim!
Oportunitatea de a întâlni astfel de tineri pentru cei mici este un mod extraordinar de a primi modele adevărate. Chiar și pentru noi, adulții. Mai ales, să învățăm să primim și să dăruim! Am primit cu drag și vă urăm sărbători fericite și liniștite! 🎀 🌲”

„Sunt foarte fericit că mă aflu în poziția de a da mai departe generațiilor următoare, această carte, pe care o consider o unealtă puternică de învățare – mascată de o poveste draguțo-amuzantă. Ador să vorbesc cu copiii și să le răspund la întrebări despre obiceiurile și experiențele sportivilor. Mă bucur că de la lansarea cărții până acum, am luat contact cu adulți înțelegători și receptivi, în legatură cu volumul pe care l-am scris!

Vreau să le mulțumesc partenerilor noștrii, Liga de Baschet și Școala Româno-Britanică, pentru susținerea acordată! Sperăm ca acțiunile noastre să nască iubirea pentru baschet în inimile oamenilor și să răspândească dorința de a avea un stil de viață sportiv și sănătos.” – Sebastian Ionescu, autor Ca sportivii.

Publicat de Sebastian Ionescu

Rațional 50%-Empatic 50%

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s