Blog

  • Episodul 4.

    Salutare. Au trecut în jur de două săptamâni de când am publicat ultimul articol. Pentru mine, perioada asta e în genul vacanței de vară din copilarie, când nu trebuie sa știi exact în ce zi a săptămânii ești. În schimb, mai mult decat ce zi este, mă interesează să am o rutină pe care săContinuă lectura „Episodul 4.”

  • Mulţumesc @Subcarpaţi!

    –Inspirație în lanț– „Pune mâna şi scrie(…)” „Dă-i foale” – Subcarpaţi. „Fii cartea, cititorul şi-autorul, frăţioare!” Toată stima, cititorule! Mă întorc pe acest mijloc de comunicare din dorința de a face cunoscută una din sursele mele de inspirație, care mi-a oferit încredere sa scriu cartea „Ca Sportivii”. E vorba despre cum au reușit versurile luiContinuă lectura „Mulţumesc @Subcarpaţi!”

  • Copii ca sportivii – Donație de Crăciun!

    În pragul sărbătorilor de iarnă, împreună cu Liga de Baschet și Școala Româno-Britanică, am pus la cale proiectul Copii ca sportivii. În cadrul acestui proiect, Liceul Teoretic Mihai Viteazul Băilești, a fost prima școală care a primit 100 de volume Ca sportivii! Inițiativa are ca scop oferirea cărții ca unealtă ajutătoare pentru antrenamentul mental alContinuă lectura „Copii ca sportivii – Donație de Crăciun!”